Transport gratuit pentru o comanda de min. 300 RON

Transport gratuit pentru o comanda de min. 300 RON

 

Igienizant WC Gel 750ml

Categorii: , SKU: FCWCGEL 750
8,27 lei

Gel wc SVIS 750ml
Detergentul Gel wc SVIS este un produs destinat curatarii, igienizararii si reimprospatarii bailor si a toaletelor. Formula sa concentrata este deosebit de eficienta pentru curatarea vaselor de toaleta si a obiectelor sanitare, iar diluat asigura o curatare in profunzime a chiuvetelor, cazilor de baie si a tuturor suprafetelor din baie, rezistente la apa. Datorita parfumului placut, gelul pentru toalete odorizeaza si reimprospateaza incaperile pentru o perioada lunga de timp. Ambalajul de 750 ml cu gat special ajuta utilizarea comfortabila a produsului in spatii la care se ajunge greu.
UTILIZARE: Detergentul se toarna pe marginea vasului de toaleta, dupa care se spala cu ajutorul periei wc. Produsul nu are efect dezinfectant.


Aveti nevoie ajutor?

Tel: 722 354 690

Igienizant WC Gel 750ml
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai multe

You were not leaving your cart just like that, right?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)