Transport gratuit pentru o comanda de min. 300 RON

Transport gratuit pentru o comanda de min. 300 RON

 

Detergent pardoseli, Rufino, Fresh, 1L

Categorii: , SKU: RFN1PF
10,47 lei

Pret per litru 10,47


Aveti nevoie ajutor?

Tel: 722 354 690


Rufino este un Detergent extraparfumat pentru curatat pardoseli  este un produs profesional destinat spalarii manuale si igienizarii tuturor tipurilor de pardoseli rezistente la apa, precum: gresie, faianta, pvc, tarchet, piatra, pardoseli epoxidice. Este ideal pentru curatenia zilnica de intretinere si este eficient in indepartarea murdariilor usoare. Datorita continutului de alcool, detergentul se usuca repede si reda pardoselilor luciul initial. Acest produs a fost dezvoltat in conformitate cu cerintele pietei, si anume, este un produs cu parfum foarte intens, care persista o perioada lunga de timp. Detergentul are un parfum deosebit de placut si revigorant, care odorizeaza si reimprospateaza aerul din incaperi pentru o perioada lunga de timp. Datorita parfumului special si foarte persistent, detergentul pentru pardoseli de culoare albastra este in topul preferintelor clientilor. Fiind un detergent concentrat, ambalat in canistra de 5 l, detergentul este foarte economic in folosire si recomandat atat in domeniul horeca, cat si in cel industrial. Detergentul trebuie folosit diluat, intr-o dilutie de 0.5- 1%. Detergentul se aplica cu ajutorul unui mop sau a unei lavete si nu necesita clatire.


Detergent pardoseli, Rufino, Fresh, 1L
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai multe

You were not leaving your cart just like that, right?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)