Transport gratuit pentru o comanda de min. 300 RON

Transport gratuit pentru o comanda de min. 300 RON

 

Balsam rufe, Rufino, 1.5L, Diamond

Categorii: , SKU: RFN15BRD
24,00 lei

28 în stoc (poate fi pre-comandat)

Pret per litru: 16 lei


Aveti nevoie ajutor?

Tel: 722 354 690


Balsamul de rufe Rufino este un produs profesional destinat reimprospatarii si protejarii rufelor impotriva efectelor negative ale spalarilor repetate.  Ofera rufelor un aspect matasos si moale, conferind in acelasi timp un parfum placut si persistent. Balsamul nostru asigura protejarea si mentinerea culorilor, catifeleaza tesuturile si ajuta la netezirea acestora. Dupa spalare, hainele devin mai elastice si mai placute la atingere.

In cazul spalarii manuale, la 10l de apa se adauga aprox. 100 ml de balsam, iar in cazul spalarii cu masina de spalat, la 4-5 kg de rufe se doteaza cca. 50-70 ml de balsam. Ambalajul de 5l cu capac de dozare asigura o utilizare economica si poate fi folosit atat in domeniul horeca, spalatorii de haine, cat si pentru uz casnic.


Balsam rufe, Rufino, 1.5L, Diamond
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai multe

You were not leaving your cart just like that, right?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)